Повече от седмица чакам прогнозата за Таро за юли от Анджела Пърл . И тогава

...
Повече от седмица чакам прогнозата за Таро за юли от Анджела Пърл . И тогава
Коментари Харесай

Месечен хороскоп на Анджела Пърл за юли-Козирог благоприятен период, Водолей-Можете да получите това, което искате, без усилие

Повече от седмица очаквам прогнозата за Таро за юли от Анджела Пърл . И тогава тя изчака. И то с основателна причина! Планирам неща и задания единствено по съвет на възхитителната Анджела. Нейните прогнози се сбъдват и в действителност оказват помощ.
Днес публицистичният съвет на „ Толкова просто! “ ще ви каже кои зодии ще имат ярка ивица през юли . Разкошно оформление!

Овен
Новини, ново начало и вдъхновение за творчество очакват Овните през юли 2021 година. Възможни са и случаи, свързани с деца, или вести за бременност. Възможно е да имате доста сполучливо пътешестване или прогрес в бизнеса.

Стабилността, яснотата и възприятието за сигурност ще влязат в дома на Овена. Повечето от вас ще   се преместят на ново място. Добре е да започнете да учите.

Телец
Юли е най-хубавото време за инициативи. Можете да започнете да изготвяте документи, да вършиме първите стъпки към фантазията си, да полагате основите за построяването на нова къща и дом.

Преди да започнете каквото и да било, коства си да напишете проект за деяние. Съсредоточете се върху едно нещо и не се претоварвайте. Здравето няма да ви подведе! Ще имате доста положителни страсти с околните ви.

Близнаци

Това е прелестно време за отмора. Особено, в случай че това е единствено отмора: пътешестване до далечна дистинация, няколко дни на море, или независима разходка в нов град.

Възможен спор на работното място или вкъщи. Твърде евентуално е околните към вас да не са на ваша страна. Причината може да е в конкуренция с някого или нещо. Не се тормозете, в последна сметка всичко ще бъде решено по най-хубавия за вас метод.

Рак

Изненади и непредвидени обрати би трябвало да се чакат както в региона на бизнес ползите, така и в региона на сантименталните връзки. Много от живота на Рака през този интервал ще зависи единствено от тях.

Щастливи положителности.

Това е подобаващ миг за инициативи, свързани с облагата. Има задоволително пари за всичко, от което се нуждаете!

Лъв

По отношение на парите, юли 2021 година ще бъде доста сполучлив за гордите Лъвове. Финансите ще порастват като годишна продукция. Тези, които търсят работа, несъмнено ще я намерят. Също по този начин месецът ще е цялостен с благоприятни условия, дарове и запаси!

Големите покупки ще са в обилие. Трябва да се погрижите и за ваканцията си: да вземем за пример, купете билети за нова страна по морето или океана. Намирате се в чудесно здравословно положение.

 Дева

През юли Девите ще би трябвало да създадат избор. Съсредоточете се върху едно нещо или най-вече две направления. Може би въпросът за избора ще се отнася до мястото на пътуването през ваканцията или какво да вършиме в близко бъдеще. Струва си да включите сериозното си мислене!

По отношение на парите, не се тормозете: ще има задоволително за вашите прищявки. Също по този начин е подобаващ миг да започнете да учите или да стартирате личен бизнес.

Везни

Това е добър интервал за брак, женитба, кръщене на дете. Възможни вести за бременност. Ще има доста благоприятни условия и блага на ориста. Но с цел да се осъществен всички положителни неща, би трябвало откровено да вярвате в това, което желаете и вършиме.

Преди да предприемете дейности, анализирайте актуалните събития, дейности и напишете проект. Мислите ще са ясни, тъй че не се колебайте да слушате себе си и интуицията си!

Скорпион

Ще има нови благоприятни условия, които ще би трябвало да бъдат приложени неотложно. Необходимо е да се преборите със  страховете си, ще би трябвало да работите и да се опитате да се отървете от тях, те единствено ви пречат. Първо ги приемете, а по-късно преговаряйте с тях и самоуверено вървете напред. Опитайте нови неща!

През юли месец Скорпионите би трябвало да насочат напъните си към усвояване и преоценка на личния си и непознатия опит. Това ще бъде потребно в близко бъдеще за тях. Не бива да ускорявате събитията и да проявявате прекомерно любознание, с цел да не пораждат противоречиви обстановки с другите.

Стрелец

През юли доста Стрелци постоянно ще се окажат на точното място в точното време. Освен това е уместно време за приятна детска носталгия. Емоциите ще бъдат топли и приятни!

Това е подобаващ миг за промяна на работата, или започване на образование в сферата в която сте. По отношение на финансите, не се тормозете. Изхвърлете неверието в себе си и самоуверено вървете напред. Инвестирайте в любовта и грижите в това, което обичате и тогава ще съумеете!

Козирог

Месец юли е удобен интервал за решение на имуществени въпроси, както и за подписване на контракти и други публични съюзи. И апелирам, не забравяйте да отделите малко време, с цел да се отпуснете. Това е извънредно значимо през този месец за вас!

Направете пауза, рестартирайте, с цел да започнете да реализирате цели и стремежи с нова мощ. За да избегнете отчаяние, пробвайте се все по-малко да се вслушвате в мнението на другите.

Водолей

При възнакнали  спорове се пробвайте да извършите компромис. И при положение на противоречиви въпроси, не се колебайте да помолите приятелите си за помощ, те несъмнено няма да ви откажат, а, в противен случай, ще бъдат добра поддръжка. От финансова позиция, има задоволително пари за всичко, от което се нуждаете.

В любовта всичко ще се окаже в интерес на Водолея. Можете да получите това, което желаете, без изпитание. Здравето и шанса няма да ви подведат!

Риби

През юли Рибите ще могат да изразят себе си от творческа страна . Представителите на този артистичензнак ще бъдат известни като същински генератори на хрумвания и креативен гурута, печелейки най-високата оценка от управлението в професионален аспект. Вторият месец на лятото е удобен за пътувания и дълги сантиментални разходки!

Възможни са дребни разочарования. Напълно допустимо е, тъй като някой ваш непосредствен не е оправдал очакванията ви. Опитайте се да намерите баланс във всичко и се научете да гледате на нещата по-широко и по-дълбоко. Помислете и за вас!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР